Távfelügyelet

Szerinted csak egy sziréna kellő biztonságot nyújt értékeinek vagy úgy gondolod, hogy a távfelügyelet megfizethetetlen?
A Lochner Kft-nél 24 órás diszpécserszolgálatot tartunk fenn a hét minden napján. Diszpécsereink folyamatos kapcsolatban vannak a járőrökkel és riasztás esetén azonnal a helyszínre irányítják őket.

Hogyan működik? A vagyonvédelmi rendszerektől érkező jeleket egy speciális számítógépes központ fogadja és dolgozza fel. Itt 24 órás ügyeletben figyeljük az összes beérkező jelzést és irányítjuk a szükséges intézkedéseket. Riasztáskor az ügyfelek adatlapja megjelenik a diszpécserek monitorján és a legfontosabb információkat máris továbbítjuk a kivonuló járőrszolgálat felé, valamint értesítjük az ügyfeleket is.

Természetesen azt is megválaszthatod, hogy a riasztás esetén csak telefonos értesítést kapj az eseményről („értesítendős” szolgáltatás), vagy a járőrszolgálat ki is vonuljon a helyszínre („kivonulós” szolgáltatás).

Non-stop távfelügyeletünk segítségével maximális biztonságban tudhatod ingatlanod, értékeid és családod. Ráadásul arra is lehetőséget adunk neked, hogy már meglévő riasztórendszered távfelügyeleti szolgáltatásunkba kösd