Távfelügyelet

Szerinted csak egy sziréna kellő biztonságot nyújt értékeinek vagy úgy gondolod, hogy a távfelügyelet megfizethetetlen?
A Lochner Kft-nél 24 órás diszpécserszolgálatot tartunk fenn a hét minden napján. Diszpécsereink folyamatos kapcsolatban vannak a járőrökkel és riasztás esetén azonnal a helyszínre irányítják őket.

Hogyan működik? A vagyonvédelmi rendszerektől érkező jeleket egy speciális számítógépes központ fogadja és dolgozza fel. Itt 24 órás ügyeletben figyeljük az összes beérkező jelzést és irányítjuk a szükséges intézkedéseket. Riasztáskor az ügyfelek adatlapja megjelenik a diszpécserek monitorján és a legfontosabb információkat máris továbbítjuk a kivonuló járőrszolgálat felé, valamint értesítjük az ügyfeleket is.

Természetesen azt is megválaszthatod, hogy a riasztás esetén csak telefonos értesítést kapj az eseményről (“értesítendős” szolgáltatás), vagy a járőrszolgálat ki is vonuljon a helyszínre (“kivonulós” szolgáltatás).

Non-stop távfelügyeletünk segítségével maximális biztonságban tudhatod ingatlanod, értékeid és családod. Ráadásul arra is lehetőséget adunk neked, hogy már meglévő riasztórendszered távfelügyeleti szolgáltatásunkba kösd

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy társaságunk személyes ügyfélszolgálata, illetve pénztára további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. Kérjük, hogy ezen időszakban válassza a továbbra is működő online felületeinket, illetve központi telefonszámunkat, vagy megkeresését eljuttathatja hozzánk írásban is, e-mail- és postacímünk bármelyikére. Honlapunkon minden információt megtalál, online felületeink használatával időt és energiát takaríthat meg. Számlái befizetéséhez sem szükséges irodánkat felkeresnie, azok befizetését intézheti átutalással elektronikusan, vagy csekkes postai befizetéssel. Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

 

Elérhetőségeink: 
Diszpécser szolgálat: +36 30 299 7444
Műszaki hibabejelentés, karbantartás:
- Elektromos kerítés:
Göndös Tamás +36 30 288 0272, gondos.tamas@lochner.hu
Kiss György +36 30 141 0268, kiss.gyorgy.peter@lochner.hu
- Riasztórendszer, kamera rendszer:
Rostás Roland +36 30 265 1945, support@lochner.hu
Pécsi Norbert +36 30 655 5535, pecsi.norbert@lochnergroup.hu
Számlázással kapcsolatosan: 
Molnár Judit +36 30 199 0523, penzugy@lochner.hu
Szerződéssel kapcsolatosan: 
Geleta Liliána +36 30 181 4011, szerzodes@lochner.hu
Személyi asszisztens: 
Kanyó Klaudia +36 30 195 3792, office@lochner.hu
Ingatlannal kapcsolatosan:
Farkas Zsolt Géza +36 30 815 4583, farkas.zsolt.geza@lochner.hu