Lochner Goup

A régió piacvezető vagyonvédelmi szolgáltatója

Karbantartások

Mikro projektek

Kis projektek

Nagy projekt

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos értékeid biztonsága. Ezért is törekszünk a legjobb megoldásokra, melyekkel biztosíthatod céged és otthonod jövőjét. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legmodernebb eszközeink és képzett szakembereink megteremtsék ezt a biztonságot számodra. Ne hagyd, hogy egy betörés, lopás, vagy rablás megakadályozzon terveid megvalósításában!

Válaszd társaságunkat, ha szeretnéd biztonságban tudni családod és értékeid, valamint ha egy megbízható és profi csapatot szeretnél megbízni vagyonvédelmi rendszered kiépítésével, tökéletesítésével!

Tevékenységünk

Nagy utat tettünk meg mire a vagyonvédelem és járműkövetés területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. Társaságunk célkitűzése, hogy partnereinek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítson.
Napjainkban egyre fontosabbá válik értékeink megfelelő védelme. A technikai innovációk eredményeként nagyon sokféle biztonságtechnikai megoldás közül választhatunk és érdemes is választanunk, mert ezek nem csak védelmünket szolgálják, hanem mindennapi életünket is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik.

Egy korszerű lakóhely vagy munkahely ma már elképzelhetetlen megfelelő biztonságtechnikai és informatikai eszközök nélkül. Fontos, hogy ezeket átgondoltan és a megfelelő szakértelemmel rendelkező cég közreműködésével szerezzük be, mert azok csak így lesznek hatékonyak.

Kültéri vagyonvédelmi megoldásaink közül az elektromos kerítésvédelem leghatékonyabb rendszerével kizárólagosan mi foglalkozunk a hazai piacon. Emellett a Lochner Kft. jelenleg több ezer céggel, valamint 40 ezer olyan járművel áll kapcsolatban, melyek korszerű nyomkövetési megoldásunkat használják.

Partnereink magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, de nagyvállalatoknak is teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Fejlődésünk dinamizmusát jellemzi, hogy cégünk dolgozóinak létszáma a kezdeti két alkalmazotthoz képest 80 főre növekedett.

A Lochner Group a dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújt.

Referenciák

Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink bizalmát élvezhetjük. Ismerj meg néhány stratégiai partnerünket, megrendelőnket!