Lochner Goup

A régió piacvezető vagyonvédelmi szolgáltatója

Karbantartások

Mikro projektek

Kis projektek

Nagy projekt

Tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos értékeid biztonsága. Ezért is törekszünk a legjobb megoldásokra, melyekkel biztosíthatod céged és otthonod jövőjét. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy legmodernebb eszközeink és képzett szakembereink megteremtsék ezt a biztonságot számodra. Ne hagyd, hogy egy betörés, lopás, vagy rablás megakadályozzon terveid megvalósításában!

Válaszd társaságunkat, ha szeretnéd biztonságban tudni családod és értékeid, valamint ha egy megbízható és profi csapatot szeretnél megbízni vagyonvédelmi rendszered kiépítésével, tökéletesítésével!

Csapatunk

Imre
Aletta
Levente
Róbert
Roland
Marci
Martin
Norbert
Zsuzsa

BISNODE TANÚSÍTVÁNY

Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés. A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44%-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

D&B Oklevél

A D&B Oklevél igazolja, hogy a múltban, illetve a jelenben az adott cég az átlagosnál kisebb kockázattal rendelkezik. D&B Oklevelet kizárólag azon cégek kaphatják meg, melyek minimum 1 éve az átlagosnál kisebb kockázatú D&B Ratinget kapnak, és nincs ellenük folyamatban negatív eljárás. A D&B oklevelet kiérdemlő cégekkel az üzletkötés pénzügyi kockázata az átlagosnál kisebb.

Tevékenységünk

Nagy utat tettünk meg mire a vagyonvédelem és járműkövetés területén a magyar piac egyik meghatározó, élvonalbeli cégévé fejlődtünk. Társaságunk célkitűzése, hogy partnereinek hatékonyságjavító és költségcsökkentő megoldásokat szállítson.
Napjainkban egyre fontosabbá válik értékeink megfelelő védelme. A technikai innovációk eredményeként nagyon sokféle biztonságtechnikai megoldás közül választhatunk és érdemes is választanunk, mert ezek nem csak védelmünket szolgálják, hanem mindennapi életünket is egyszerűbbé és biztonságosabbá teszik.

Egy korszerű lakóhely vagy munkahely ma már elképzelhetetlen megfelelő biztonságtechnikai és informatikai eszközök nélkül. Fontos, hogy ezeket átgondoltan és a megfelelő szakértelemmel rendelkező cég közreműködésével szerezzük be, mert azok csak így lesznek hatékonyak.

Kültéri vagyonvédelmi megoldásaink közül az elektromos kerítésvédelem leghatékonyabb rendszerével kizárólagosan mi foglalkozunk a hazai piacon. Emellett a Lochner Kft. jelenleg több ezer céggel, valamint 40 ezer olyan járművel áll kapcsolatban, melyek korszerű nyomkövetési megoldásunkat használják.

Partnereink magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, de nagyvállalatoknak is teljes körű szolgáltatást biztosítunk. Fejlődésünk dinamizmusát jellemzi, hogy cégünk dolgozóinak létszáma a kezdeti két alkalmazotthoz képest 80 főre növekedett.

A Lochner Group a dinamikusan fejlődő vagyonvédelmi rendszerek területén teljes körű szolgáltatást nyújt.

Referenciák

Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink bizalmát élvezhetjük. Ismerj meg néhány stratégiai partnerünket, megrendelőnket!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy társaságunk személyes ügyfélszolgálata, illetve pénztára további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. Kérjük, hogy ezen időszakban válassza a továbbra is működő online felületeinket, illetve központi telefonszámunkat, vagy megkeresését eljuttathatja hozzánk írásban is, e-mail- és postacímünk bármelyikére. Honlapunkon minden információt megtalál, online felületeink használatával időt és energiát takaríthat meg. Számlái befizetéséhez sem szükséges irodánkat felkeresnie, azok befizetését intézheti átutalással elektronikusan, vagy csekkes postai befizetéssel. Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

 

Elérhetőségeink: 
Diszpécser szolgálat: +36 30 299 7444
Műszaki hibabejelentés, karbantartás:
- Elektromos kerítés:
Göndös Tamás +36 30 288 0272, gondos.tamas@lochner.hu
Kiss György +36 30 141 0268, kiss.gyorgy.peter@lochner.hu
- Riasztórendszer, kamera rendszer:
Rostás Roland +36 30 265 1945, support@lochner.hu
Pécsi Norbert +36 30 655 5535, pecsi.norbert@lochnergroup.hu
Számlázással kapcsolatosan: 
Molnár Judit +36 30 199 0523, penzugy@lochner.hu
Szerződéssel kapcsolatosan: 
Geleta Liliána +36 30 181 4011, szerzodes@lochner.hu
Személyi asszisztens: 
Kanyó Klaudia +36 30 195 3792, office@lochner.hu
Ingatlannal kapcsolatosan:
Farkas Zsolt Géza +36 30 815 4583, farkas.zsolt.geza@lochner.hu