Riasztórendszerek

Szeretnéd biztonságban tudni értékeid otthon?

Előzd meg a bajt, ne a betörés után szereltess riasztórendszert.

Mára az ingatlanok alapvető felszerelésévé vált a riasztórendszer. Fontos azonban, hogy mindig megfelelő minőségű eszközöket kell választanod és a kialakítás is szakszerű kell legyen, mert csak így érhető el az elvárt hatásfokot vagyonvédelem terén. Ellenkező esetben SEMMIT nem tettél, csak egy beruházást finanszíroztál.

Mi már minden területen több 100 működő rendszert telepítettünk. Lakások, családi házak, irodák és egyéb ingatlanok riasztórendszerrel való felszerelését és ezen munkák kivitelezését is professzionális szinten vállaljuk. Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek számodra.

Tudtad? A vezetékes riasztórendszerek mellett megjelentek a vezeték nélküli riasztók is, melyeknek sokkal kisebb a szerelési igénye, így telepítésük nem jár különösebb bontással.

Riasztórendszerek esetében sokféle lehetőség közül tudsz választani, hiszen a telepített rendszer típusának kiválasztásakor figyelembe kell venned az ingatlan kialakítását és adottságait egyaránt. Épp ezért minden esetben helyszíni felmérést és egyeztetést végzünk, hogy mindig a legmegfelelőbb vagyonvédelmi rendszer kerüljön kialakításra. A régió legnagyobb vagyonvédelmi szolgáltatójaként mondhatjuk, hogy ezzel sem lesz gondod, mert több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező kollégák fogják mindezt nálad elvégezni.