Füstágyú

Félsz az egyre gyakoribb betörésektől és vandalizmustól?
A tökéletes vagyonvédelmi megoldás otthonod, üzleted, értékeid és családod számára!

Ezzel az új kiegészítő szolgáltatással tökéletesítheted vagyonvédelmi rendszered, amely hatékony megoldás betörés és vandalizmus ellen egyaránt.

A betörők tisztában vannak azzal, hogy a riasztó- és kamerarendszerek nem tudják megakadályozni őket abban, hogy véghezvigyék bűncselekményüket. Ezzel az új eszközzel azonban nem számolnak, hiszen a füstágyú elrejthető.

Hogyan működik?

Betörés esetén a füstágyú kevesebb, mint fél perc alatt vastag köddel árasztja el azt a teret, amelyben elhelyeztük. Ez a fajta vagyonvédelmi rendszer nem porol, nem rongálja a környezetet, nem hagy nyomot, nem lesznek ragadósak tőle a tárgyak. A füst akár egy órán keresztül is megmarad a levegőben, viszont kevesebb, mint fél óra elegendő a helyiség kiszellőztetésére. A füst szagtalan, és ártalmatlan az egészségre.

Hogyan reagálnak erre az elkövetők? Ennek következtében a betörők stresszes helyzetbe kerülnek, amely menekülésre készteti őket. Mindemellett a vastag köd miatt az elkövető elveszti tájékozódását, s nem hajtja végre a betörést – hiszen amit nem lát, azt nem is tudja eltulajdonítani.

(Info: A vagyonvédelmi rendszer újbóli betörési kísérlet esetén ismét aktiválódik!)

A füstágyú előnyei:

  • bárhova egyszerűen és gyorsan kiépíthető
  • megakadályozza a lopást
  • elrettenti a betörőt az újabb betörésektől
  • a füstágyú minimalizálja a potenciális veszteséget
  • nem rongálja környezetét
  • a füstágyú nem ártalmas az egészségre