Füstágyú

Félsz az egyre gyakoribb betörésektől és vandalizmustól?
A tökéletes vagyonvédelmi megoldás otthonod, üzleted, értékeid és családod számára!

Ezzel az új kiegészítő szolgáltatással tökéletesítheted vagyonvédelmi rendszered, amely hatékony megoldás betörés és vandalizmus ellen egyaránt.

A betörők tisztában vannak azzal, hogy a riasztó- és kamerarendszerek nem tudják megakadályozni őket abban, hogy véghezvigyék bűncselekményüket. Ezzel az új eszközzel azonban nem számolnak, hiszen a füstágyú elrejthető.

Hogyan működik?

Betörés esetén a füstágyú kevesebb, mint fél perc alatt vastag köddel árasztja el azt a teret, amelyben elhelyeztük. Ez a fajta vagyonvédelmi rendszer nem porol, nem rongálja a környezetet, nem hagy nyomot, nem lesznek ragadósak tőle a tárgyak. A füst akár egy órán keresztül is megmarad a levegőben, viszont kevesebb, mint fél óra elegendő a helyiség kiszellőztetésére. A füst szagtalan, és ártalmatlan az egészségre.

Hogyan reagálnak erre az elkövetők? Ennek következtében a betörők stresszes helyzetbe kerülnek, amely menekülésre készteti őket. Mindemellett a vastag köd miatt az elkövető elveszti tájékozódását, s nem hajtja végre a betörést – hiszen amit nem lát, azt nem is tudja eltulajdonítani.

(Info: A vagyonvédelmi rendszer újbóli betörési kísérlet esetén ismét aktiválódik!)

A füstágyú előnyei:

  • bárhova egyszerűen és gyorsan kiépíthető
  • megakadályozza a lopást
  • elrettenti a betörőt az újabb betörésektől
  • a füstágyú minimalizálja a potenciális veszteséget
  • nem rongálja környezetét
  • a füstágyú nem ártalmas az egészségre

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy társaságunk személyes ügyfélszolgálata, illetve pénztára további rendelkezésig zárva tart az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából, az Ön és kollégáink egészségének, biztonságának megóvása érdekében. Kérjük, hogy ezen időszakban válassza a továbbra is működő online felületeinket, illetve központi telefonszámunkat, vagy megkeresését eljuttathatja hozzánk írásban is, e-mail- és postacímünk bármelyikére. Honlapunkon minden információt megtalál, online felületeink használatával időt és energiát takaríthat meg. Számlái befizetéséhez sem szükséges irodánkat felkeresnie, azok befizetését intézheti átutalással elektronikusan, vagy csekkes postai befizetéssel. Társaságunk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk.

 

Elérhetőségeink: 
Diszpécser szolgálat: +36 30 299 7444
Műszaki hibabejelentés, karbantartás:
- Elektromos kerítés:
Göndös Tamás +36 30 288 0272, gondos.tamas@lochner.hu
Kiss György +36 30 141 0268, kiss.gyorgy.peter@lochner.hu
- Riasztórendszer, kamera rendszer:
Rostás Roland +36 30 265 1945, support@lochner.hu
Pécsi Norbert +36 30 655 5535, pecsi.norbert@lochnergroup.hu
Számlázással kapcsolatosan: 
Molnár Judit +36 30 199 0523, penzugy@lochner.hu
Szerződéssel kapcsolatosan: 
Geleta Liliána +36 30 181 4011, szerzodes@lochner.hu
Személyi asszisztens: 
Kanyó Klaudia +36 30 195 3792, office@lochner.hu
Ingatlannal kapcsolatosan:
Farkas Zsolt Géza +36 30 815 4583, farkas.zsolt.geza@lochner.hu