Hangtechnika, hangosítási rendszerek

Lochner vagyonvédelem: korszerű hangosítási rendszerek

Minőségi, tiszta hangzás recsegés nélkül?


Nagyobb középületeknél, irodaházakban, bevásárlóközpontokban nagyon fontos szerepe van a tömeges információközlésnek, melyre az ipari hangosítás jelent megoldást. A hangosítási rendszerek bel- és kültérre egyaránt alkalmazhatóak, vezérlésük központilag történik. Képesek előre felvett szövegeket, reklámokat tárolni, de természetesen élő hang közvetítésére is alkalmasak.

A hangtechnikai- és hangosítási rendszereknek bizonyos esetekben fontos szerepe van, de emellett komfort célokat is szolgálnak. Fontos, hogy már a tervezés során az épület fizikai adottságaihoz igazodva kerüljön megtervezésre a hangosítási rendszer, mert csak így érhető el a megfelelő hangminőség.

Előfordult már Önnel, hogy a rossz minőségű hangosítás miatt nem értette a tájékoztatást vagy élvezhetetlenné vált az előadás, amin részt vett? Kerülje el, hogy az Ön cégénél is előforduljon ilyen eset. Bízza hangosítási rendszerének kiépítését profikra!

Fontos pontosan meghatároznunk, hogy milyen célra kívánjuk használni a hangosítást, mert a megfelelő kialakítás csak ez alapján valósítható meg. A többféle minőségi kategória a hangrendszerek esetében is hatalmas különbségeket rejt magában, a beszéd vagy zene érthetősége, hangereje, torzítása vagy éppen torzításmentessége múlhat rajta.