Füstágyú

A tökéletes vagyonvédelmi megoldás otthona, üzlete és értékei számára!

Fél a napjainkban egyre gyakoribb betörésektől és vandalizmustól?

Használjon Ön is füstágyút értékei védelmének érdekében! Ezzel az új kiegészítő szolgáltatással tökéletesítheti vagyonvédelmi rendszerét, amely hatékony megoldás betörés és vandalizmus ellen egyaránt.

A betörők tisztában vannak azzal, hogy a riasztó- és kamerarendszerek nem tudják megakadályozni őket abban, hogy véghezvigyék bűncselekményüket. Ezzel az új eszközzel azonban nem számolnak, hiszen a füstágyú elrejthető. Ennek következtében a betörők stresszes helyzetbe kerülnek, amely menekülésre készteti őket. Mindemellett a vastag köd miatt az elkövető elveszti tájékozódását, s nem hajtja végre a betörést - hiszen amit nem lát, azt nem is tudja eltulajdonítani. A vagyonvédelmi rendszer újbóli betörési kísérlet esetén ismét aktiválódik!

Betörés esetén a füstágyú kevesebb, mint fél perc alatt vastag köddel árasztja el azt a teret, amelyben elhelyeztük, nem rongálva a környezetet. Ez a fajta vagyonvédelmi rendszer nem porol, nem hagy nyomot, nem lesznek ragadósak tőle a tárgyak. A füst akár egy órán keresztül is megmarad a levegőben, viszont kevesebb, mint fél óra elegendő a helyiség kiszellőztetésére. A füst szagtalan, és ártalmatlan az egészségre.


A füstágyú előnyei:

  • bárhova egyszerűen és gyorsan kiépíthető
  • megakadályozza a lopást
  • elrettenti a betörőt az újabb betörésektől
  • a füstágyú minimalizálja a potenciális veszteséget
  • nem rongálja környezetét
  • a füstágyú nem ártalmas az egészségre


A hatékony védekezés és vagyonvédelem érdekében forduljon hozzánk bizalommal!