Intellio kamera

Egyre több vállalat és magánszemély ismeri fel annak jelentőségét, hogy intellio kamera alkalmazásával könnyebbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait. intellio kamera segítségével felügyelete alatt tarthatja ingatlanjait és ingóságait. intellio kamera használatával biztonságban tudhatja értékeit és ez valós előnyt jelent számára. 
Azon cégek és magánszemélyek, akik törődnek biztonságukkal egyre nagyobb számban intellio kamera használatával valósítják meg elvárásaikat.

Intellio rendszerek

Épület- és vagyonvédelem intelligens kamera rendszerrel

Az utak biztonságának megteremtése felé nagy lépést tehetünk az Intellio közlekedési megoldásainak alkalmazásával, segítségükkel megoldható az integrált forgalomfigyelés. A rendszer főbb elemei az intelligens detektorok, és integrált alkalmazások, mint pl.: rendszámfelismerő szoftver, vagy hurok detektorok.

Az eszközök jól kombinált összessége segít észlelni, rögzíteni és elemezni az eseményeket, majd információt küldeni, vagy valamilyen műveletet végrehajtani. Az utak mentén elhelyezett intelligens kamerákon egyszerre több digitális detektor is futhat, úgy hogy mindeközben képes egy útszakasz teljes szélességű megfigyelésére a sávokat külön-külön definiálva. Ezzel egy időben képes az adott integrált alkalmazások futtatására és az azok által közvetített adatok elemzésére, mint például a rendszámok felismerésére, vagy a járművek tömegének megállapítására.