Non-stop távfelügyelet

Egyre több vállalat és magánszemély ismeri fel annak jelentőségét, hogy non-stop távfelügyelet alkalmazásával könnyebbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait. non-stop távfelügyelet segítségével felügyelete alatt tarthatja ingatlanjait és ingóságait. non-stop távfelügyelet használatával biztonságban tudhatja értékeit és ez valós előnyt jelent számára. 
Azon cégek és magánszemélyek, akik törődnek biztonságukkal egyre nagyobb számban non-stop távfelügyelet használatával valósítják meg elvárásaikat.

Távfelügyelet

Lochner vagyonvédelem: non-stop diszpécserszolgálat elérhető áron

Ön szerint egy sziréna kellő biztonságot nyújt értékeinek?
Úgy gondolja, hogy a távfelügyelet Önnek megfizethetetlen?

A Lochner Kft. 24 órás diszpécserszolgálatot tart fenn a hét minden napján. Diszpécsereink folyamatos kapcsolatban vannak a járőrökkel és riasztás esetén azonnal a helyszínre irányítják őket.

A vagyonvédelmi rendszerektől érkező jeleket egy speciális számítógépes központ fogadja és dolgozza fel.
Itt 24 órás ügyeletben figyeljük az összes beérkező jelzést és innen irányítjuk a szükséges intézkedéseket. Riasztáskor az ügyfelek adatlapja megjelenik a diszpécserek monitorján, innen a legfontosabb információkat továbbítjuk a kivonuló járőrszolgálat felé, valamint értesítjük az ügyfeleket is.
Természetesen Ön azt is megválaszthatja, hogy riasztás esetén csak telefonos értesítést kapjon az eseményről ("értesítendős" szolgáltatás), vagy a járőrszolgálat ki is vonuljon a helyszínre ("kivonulós" szolgáltatás).

Non-stop távfelügyeletünk segítségével mindenki maximális biztonságban tudhatja ingatlanját és értékeit.
Ráadásul arra is lehetőséget biztosítunk, hogy már meglévő riasztórendszerét távfelügyeleti szolgáltatásunkba kösse.