24 órás diszpécserszolgálat

Egyre több vállalat és magánszemély ismeri fel annak jelentőségét, hogy 24 órás diszpécserszolgálat alkalmazásával könnyebbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait. 24 órás diszpécserszolgálat segítségével felügyelete alatt tarthatja ingatlanjait és ingóságait. 24 órás diszpécserszolgálat használatával biztonságban tudhatja értékeit és ez valós előnyt jelent számára.
Azon cégek és magánszemélyek, akik törődnek biztonságukkal egyre nagyobb számban 24 órás diszpécserszolgálat használatával valósítják meg elvárásaikat.

Távfelügyelet

Lochner vagyonvédelem: non-stop diszpécserszolgálat elérhető áron

Ön szerint egy sziréna kellő biztonságot nyújt értékeinek?
Úgy gondolja, hogy a távfelügyelet Önnek megfizethetetlen?

A Lochner Kft. 24 órás diszpécserszolgálatot tart fenn a hét minden napján. Diszpécsereink folyamatos kapcsolatban vannak a járőrökkel és riasztás esetén azonnal a helyszínre irányítják őket.

A vagyonvédelmi rendszerektől érkező jeleket egy speciális számítógépes központ fogadja és dolgozza fel.
Itt 24 órás ügyeletben figyeljük az összes beérkező jelzést és innen irányítjuk a szükséges intézkedéseket. Riasztáskor az ügyfelek adatlapja megjelenik a diszpécserek monitorján, innen a legfontosabb információkat továbbítjuk a kivonuló járőrszolgálat felé, valamint értesítjük az ügyfeleket is.
Természetesen Ön azt is megválaszthatja, hogy riasztás esetén csak telefonos értesítést kapjon az eseményről ("értesítendős" szolgáltatás), vagy a járőrszolgálat ki is vonuljon a helyszínre ("kivonulós" szolgáltatás).

Non-stop távfelügyeletünk segítségével mindenki maximális biztonságban tudhatja ingatlanját és értékeit.
Ráadásul arra is lehetőséget biztosítunk, hogy már meglévő riasztórendszerét távfelügyeleti szolgáltatásunkba kösse.