Azonosított belépés

Egyre több vállalat és magánszemély ismeri fel annak jelentőségét, hogy munkaidő nyilvántartás alkalmazásával könnyebbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait. munkaidő nyilvántartás segítségével felügyelete alatt tarthatja ingatlanjait és ingóságait. munkaidő nyilvántartás használatával biztonságban tudhatja értékeit és ez valós előnyt jelent számára. 
Azon cégek és magánszemélyek, akik törődnek biztonságukkal egyre nagyobb számban munkaidő nyilvántartás használatával valósítják meg elvárásaikat.

Beléptetőrendszerek

Lochner vagyonvédelem: munkaidő nyilvántartó és beléptető rendszerek

Szeretné nyomon követni a munkahelyi történéseket már a belépéstől?
Törekszik a munkahelyi folyamatok egyszerűsítésére, automatizálására?

Beléptető rendszerek képesek a jogosulatlan belépések megakadályozására, lehetővé teszik a dolgozók azonosítását, illetve a munkaidő nyilvántartást. Az alkalmazottak csak azonosítás után léphetnek be a vállalat telephelyére, így rendszerünk megszünteti a jogosulatlan belépéseket. Emellett ez a vagyonvédelmi rendszer méri és rögzíti a munkaidő alatti ki- és belépések számát, elvégzi kódos személyek, gépjárművek azonosítását, valamint munkaidő nyilvántartást készít.

A munkaidő nyilvántartó és beléptető rendszer előnyei

A beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer a dolgozók beléptetését, az épületek, szintek közötti mozgás figyelését, ajtók, sorompók és más biztonságtechnikai berendezések vezérlését képes ellátni. Alkalmas különböző jelenlétek kimutatására, jelenléti ívek elkészítésére, megadott személyre, egységre, szabadon választott időintervallumra vonatkozó összeállítására.

A rendszer modulárisan építhető fel intelligens részegységekből. Telepítése és bővítése könnyen kivitelezhető.

A beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszert - a moduláris felépítés miatt - a kisvállalkozásoktól a több ezer főt foglalkoztató és sok telephellyel rendelkező nagyvállalatokig bárki alkalmazhatja.