Irodai riasztó

Egyre több vállalat és magánszemély ismeri fel annak jelentőségét, hogy irodai riasztó alkalmazásával könnyebbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait. irodai riasztó segítségével felügyelete alatt tarthatja ingatlanjait és ingóságait. irodai riasztó használatával biztonságban tudhatja értékeit és ez valós előnyt jelent számára. 
Azon cégek és magánszemélyek, akik törődnek biztonságukkal egyre nagyobb számban irodai riasztó használatával valósítják meg elvárásaikat.

Riasztórendszerek

Lochner vagyonvédelem: megbízható, szabotázsbiztos riasztórendszerek

Szeretné biztonságban tudni értékeit?
Ne a betörés után szereltessen riasztórendszert, mert akkor már drágább!


Mára az ingatlanok alapvető felszerelésévé váltak a riasztórendszerek. Fontos azonban, hogy mindig megfelelő minőségű eszközöket válasszunk és a kialakítás is szakszerű legyen, mert csak így érhetjük el az elvárt hatásfokot vagyonvédelem terén.

A Lochner Kft. vállalja lakások, családi házak, irodák és egyéb ingatlanok riasztórendszerrel való felszerelését. Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek.

A vezetékes riasztórendszerek mellett megjelentek a vezeték nélküli riasztók is, melyeknek sokkal kisebb a szerelési igénye, így telepítésük nem jár különösebb bontással.

Riasztórendszerek esetében sokféle lehetőség közül választhatunk, hiszen a telepített rendszer típusának kiválasztásákor figyelembe kell vennünk az ingatlan kialakítását és adottságait egyaránt. Épp ezért minden esetben helyszíni felmérést és egyeztetést végzünk, hogy mindig a legmegfelelőbb vagyonvédelmi rendszer kerüljön kialakításra.

Ingatlanunk biztonságát tovább növelhetjük, ha riasztórendszerünket távfelügyeletbe kötjük, mert így a riasztásokról a 24 órás ügyeletben működő diszpécserközpont haladéktalanul értesíti az általunk megadott személyeket és a hatóságokat is.