Szabotázs-biztos

Egyre több vállalat és magánszemély ismeri fel annak jelentőségét, hogy szabotázs-biztos alkalmazásával könnyebbé és biztonságosabbá teheti mindennapjait. szabotázs-biztos segítségével felügyelete alatt tarthatja ingatlanjait és ingóságait. szabotázs-biztos használatával biztonságban tudhatja értékeit és ez valós előnyt jelent számára. 
Azon cégek és magánszemélyek, akik törődnek biztonságukkal egyre nagyobb számban szabotázs-biztos használatával valósítják meg elvárásaikat.

Riasztórendszerek

Lochner vagyonvédelem: megbízható, szabotázsbiztos riasztórendszerek

Szeretné biztonságban tudni értékeit?
Ne a betörés után szereltessen riasztórendszert, mert akkor már drágább!


Mára az ingatlanok alapvető felszerelésévé váltak a riasztórendszerek. Fontos azonban, hogy mindig megfelelő minőségű eszközöket válasszunk és a kialakítás is szakszerű legyen, mert csak így érhetjük el az elvárt hatásfokot vagyonvédelem terén.

A Lochner Kft. vállalja lakások, családi házak, irodák és egyéb ingatlanok riasztórendszerrel való felszerelését. Munkánk során csak a legjobb minőségű eszközöket, anyagokat használjuk és a legmodernebb módszereket alkalmazzuk, hogy riasztó rendszereink mindig hatékonyan, megbízhatóan és szabotázsbiztosan működjenek.

A vezetékes riasztórendszerek mellett megjelentek a vezeték nélküli riasztók is, melyeknek sokkal kisebb a szerelési igénye, így telepítésük nem jár különösebb bontással.

Riasztórendszerek esetében sokféle lehetőség közül választhatunk, hiszen a telepített rendszer típusának kiválasztásákor figyelembe kell vennünk az ingatlan kialakítását és adottságait egyaránt. Épp ezért minden esetben helyszíni felmérést és egyeztetést végzünk, hogy mindig a legmegfelelőbb vagyonvédelmi rendszer kerüljön kialakításra.

Ingatlanunk biztonságát tovább növelhetjük, ha riasztórendszerünket távfelügyeletbe kötjük, mert így a riasztásokról a 24 órás ügyeletben működő diszpécserközpont haladéktalanul értesíti az általunk megadott személyeket és a hatóságokat is.